Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Akadálymentes tolóajtó

Igényes megoldások az akadálymentes tolóajtó problémákra. Akadálymentes tolóajtó kialakítása, meglévő tolóajtók akadálymentesítése. Akadálymentes tolóajtó teljes körű kivitelezéssel.

Az automata tolóajtó a leggyakrabban alkalmazott megoldás akadálymentesítés területén. Az egyik nagy előnye a legtöbb szárnyas ajtóval szemben, hogy itt biztosan nincs küszöb. Az automata tolóajtó a legelegánsabb akadálymentes bejárat.

Az akadálymentes tolóajtó egy, kettő vagy négy mozgószárnyas kivitelben is megvalósítható, az igényektől és a környezettől függően, akár felülvilágító ablakkal, vagy komplett üvegportállal is.

Az akadálymentes tolóajtó széleskörűen alkalmazható otthonokban, üzletekbe, vendéglátóhelyeken, irodákban, nagy forgalmú egészségügyi és közintézményekben. Szinte bármilyen egyedi méretben és színben gyártható akadálymentes bejárat. Alap esetben ragasztott biztonsági üveg van az ajtószárnyakban, de hőszigetelt üveg, vagy más egyedi megoldás is kivitelezhető.

Akadálymentes tolóajtók kialakítására többféle megoldás is létezik. A már meglévő tolóajtók esetében a DITEC OLLY automatika alkalmazható otthonokban. A tolóajtóra utólag is felszerelhető motor, fogazott szíjas erőátvitellel mozgatja az ajtószárnyakat. Intelligens vezérlése lehetővé teszi, hogy akár távirányítással is nyitható és csukható legyen az akadálymentes tolóajtó, akár 50kg-os ajtószárny esetében is.


Intenzív igénybevétel esetében a DITEC REX automatika a legjobb akadálymentes tolóajtó megoldás.

 

 

A DITEC REX automatikával szerelt akadálymentes tolóajtó alkalmazható üzletekben, irodákban, közintézményekben, vendéglátóhelyeken és nagy forgalmú üzletközpontokban egyaránt.
 

 

 

Ez az automatika akár 140kg-os ajtószárnyakat is mozgathat, és nem jelent problémát a 3 méter széles akadálymentes tolóajtó kialakítása sem.

Rendkívül forgalmas akadálymentes bejáratokhoz és kimondottan nagy súlyú ajtószárnyak esetében a DITEC VALOR automatika a megoldás. Nem jelent problémát az 5 méteres nyílás vagy a 300kg ajtószárny tömeg sem. Az ilyen akadálymentes ajtó hőszigetelt vagy akár golyóálló üvegezéssel is készülhet.

Ne érezze magát többé kiszolgáltatva. Az Alarm & Automatic System Kft megoldja minden akadálymentes bejárattal kapcsolatos problémáját.

 

Legyen Önnél is igényes kivitelezésű akadálymentes ajtó.

 

Hívjon, hogy könnyebbé tehessük életét!
Telefon: (06-24) 526-300, (06-30) 283-68-00.


Alarm & Automatic System Kft az akadálymentesítés szakértője.
Egyszerűen használható akadálymentes tolóajtó, igényes kivitelezéssel.
Egy, kettő és négyszárnyú akadálymentes tolóajtó 2 év garanciával.

További kiemelt termékeink

Akadálymentes szárnyas ajtó - Akadálymentes rámpa - Toló automata ajtó - Szárnyas ajtónyitó

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben megtekintheti és kipróbálhatja.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat