Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Akadálymentes szárnyas ajtó

Minőségi megoldások az akadálymentes ajtó problémáira. Akadálymentes szárnyas ajtó otthonokba, cégekbe és közintézményekbe. Akadálymentes ajtó igényes kivitelezéssel.

A legtöbb szárnyas ajtó akadálymentesítése könnyen megoldható. Akár egyszárnyú, akár kétszárnyú kivitelben is. Ha nincs, az áthaladást akadályozó küszöb, csak egy megfelelő ajtónyitó automatika szükséges az akadálymentes ajtó megvalósításához.

A DITEC SPRINT és WEL ajtónyitó automatikák alkalmasak a legtöbb egy és kétszárnyú ajtó mozgatására. Ezek az ajtónyitók kimondottan intenzív igénybevételre lettek tervezve, így nem csak otthonokban alkalmazhatók akadálymentes bejáratokon.

Az erős motor és hajtómű akár 250kg-os vagy 1,5 méteres ajtószárnyak mozgatására is képes. Egy ilyen masszív ajtónyitó automatika cégek és közintézmények szinte folyamatosan használt ajtói esetében is megoldja az akadálymentesítés problémáját.

Az akadálymentesítés területén alkalmazható DITEC szárnyas ajtónyitó automatikák magas fokú biztonsági rendszerrel vannak ellátva. Alap funkció az akadályérzékelés, mely rácsukódás esetén az ajtószárnyakat azonnal megállítja. A még biztonságosabb akadálymentes bejárat érdekében az automatika kiegészíthető fotocellákkal és aktív jelenlét érzékelőkkel is.

A szárnyas ajtónyitó automatikák olyan helyeken is megoldást nyújtanak az akadálymentes bejárat problémájára, ahol a műemlékvédelem miatt nem változtatható meg a meglévő ajtó és a környezet. Ilyen esetekben az ajtószárnyak felett elhelyezett ajtónyitó automatika az akadálymentes ajtó megoldása.

 

Nem jelentenek problémát az akadálymentesítés kivitelezésében a régi, nagyméretű és nagy súlyú fa vagy vasajtók sem.

 

Az akadálymentes ajtó kényelmes és biztonságos áthaladást biztosít a mozgáskorlátozottaknak. Fokozatosan gyorsítva nyílik és lassítva áll meg. Maximálisan segíti a biztonságos használatot az is, hogy az igényekhez állítható az automatikus visszazáródás.

Az akadálymentes ajtó többféle módon is vezérelhető. Radarérzékelőkkel, beléptető rendszer által, gombnyomásra, vagy akár távirányítással is. A beépített intelligens vezérlő elektronika működteti az elektromos zárat, és tűzjelző rendszerhez is csatlakoztatható. A beépített akkumulátoroknak köszönhetően áramkimaradás esetén is működik, biztosítva az akadálymentes áthaladást.

Ne érezze magát többé kiszolgáltatva. Az Alarm & Automatic System Kft megoldja az akadálymentes ajtókkal kapcsolatos problémáit.

Legyen Önnél is igényes kivitelezésű akadálymentes ajtó.

Hívjon, hogy könnyebbé tehessük életét!
Telefon: (06-24) 526-300, (06-30) 283-68-00.


Alarm & Automatic System Kft az akadálymentes ajtó rendszerek szakértője.
Egyszerűen használható akadálymentes ajtó, igényes kivitelezéssel.
Egy és kétszárnyú akadálymentes ajtó 2 év garanciával.

További kiemelt termékeink

Szárnyas ajtónyitó - Akadálymentes tolóajtó - Akadálymentes rámpa - Toló automata ajtó

 

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben megtekintheti és kipróbálhatja.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat